Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Kontorhotel til leje, Taastrup, Høje Taastrup Boulevard

Høje Taastrup Boulevard, 2630 Taastrup
  • Kontorhotel til leje
  • 3.800 kr. per måned
Kontorhotel til leje, Taastrup, Høje Taastrup Boulevard
Høje Taastrup Boulevard, 2630 Taastrup
  • Kontorhotel til leje
  • 3.800 kr. per måned
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Kontorhotel til leje, Taastrup, Høje Taastrup Boulevard

EasyOffice
Susanne Skouenborg
tlf: 30204507
sus@cph-inv.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

PRO-UDLEJER

Læs mere

Fakta

  • 259780
  • Kontorhotel
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • 45.600 kr.
  • 3.800 kr.
FÅ MERE INFO OM LOKALET
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

2-plads kontor

Ingen binding, kontor til 3.800 kr.


Lej dit eget private kontorlokale i Kolding for kun 1.900 kr. pr. person – en ideel og budgetvenlig løsning for dig, der søger et attraktivt og hyggeligt kontormiljø.

Her får du også:

All inclusive servicepakke: Med vores all inclusive servicepakke slipper du for bekymringer om ekstraomkostninger. Pakken dækker el, vand, varme, internet og regelmæssig rengøring af fællesarealerne. Dette betyder, at du kan fokusere udelukkende på din forretning og dine kunder uden at tænke på de praktiske detaljer, der normalt følger med et lejemål.

Centralt beliggende ved Høje Taastrup station – 100m afstand: Kontorhotellet ved Høje Taastrup ligger let tilgængeligt. Den moderne bygning er senere blevet ombygget til kontorformål. Mange af de fine detaljer fra fortiden er bevaret, men bygningerne fremstår samtidig i en nutidig og moderne stil. Bygningernes udformning og placering har gjort det muligt at skabe hyggelige og spændende kontormiljøer.

Moderne og hyggelige kontorfaciliteter: Lige ved Høje Taastrup st. tilbyder vi moderne kontorer med plads til 1-5 arbejdspladser. I vores priser får du et privat, aflåseligt kontor samt adgang til mødelokaler, som let kan bookes online via vores portal. Mødelokalerne er udstyret med både whiteboard og flatscreen og kan også benyttes på vores andre lokationer. Udover det funktionelle tilbyder vi hyggelige fællesarealer med en afslappende lounge, et rummeligt spise- og køkkenområde, samt dejlige udearealer, hvor du og dine kollegaer kan nyde frokosten eller afholde uformelle møder i det fri. Disse fællesområder skaber en indbydende atmosfære, der fremmer både produktivitet og trivsel.

Fleksible lejekontrakter: Vi tilbyder fleksible lejekontrakter, hvor du selv bestemmer tidshorisonten. Du kan tilpasse lejeperioden efter dine behov uden at være bundet af lange kontrakter.

Gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder: Ejendommen er synligt beliggende med gode tilkørselsforhold og tilbyder parkeringsmuligheder lige foran ejendommen.

Se mere om kontorfællesskabet her

Information og data

Denne kontorplads, som også kan anvendes til Kontor ligger på Høje Taastrup Boulevard i Taastrup. Taastrup har postnummeret 2630, og ligger i kommunen Høje Taastrup, som ligger i Storkøbenhavn. Lejepris: 45.600 kr. per år.